Inschrijven 2021

Beste Rally rijder,

Op maandag 23 maart 2020 heeft de overheid alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Als gevolg van deze maatregelen omtrent het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten de Lions Rally op 17 mei 2020 te annuleren.
De huidige ontwikkeling van en rondom het coronavirus (COVID-19) zijn hierin bepalend geweest. We vinden het ontzettend spijtig voor alle betrokkenen. We wensen alle equipes, sponsoren en vrijwilligers veel sterkte de komende periode.

We begrijpen dat deze beslissing een grote teleurstelling is voor alle deelnemers en betrokkenen, maar wij gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtige rally voor u te organiseren. Deze zal plaatsvinden op 30 mei 2021.

We zullen uw reeds betaalde inschrijfgeld binnenkort terug storten.

Blijf gezond en let op elkaar.

namens de organisatie van de Heusden Langstraat Rally,

Lionsclub Heusden
Lionsclub Drunen-de Langstraat

De inschrijving voor voor de 4e editie in 2021 is open. De inschrijvingen van 2020 worden doorgeschoven. U ontvangt bericht van ons en hoeft niet opnieuw in te schrijven.

De deelname prijs per equipe is € 150,=  geworden voor een compleet verzorgd programma inclusief het afsluitende diner.

De inschrijving is voor een equipe van 2 personen. Inschrijven kan via het onderstaande formulier. U kunt uw voorkeur voor Rally of Toerrit aangeven.

Net als voorgaande jaren verwelkomen we zowel klassiekers als bijzondere auto’s.

Vanzelfsprekend gaat u door uw inschrijving akkoord met ons Algemeen Reglement Heusden Langstraat Rally. In aanvulling daarop vragen we u om ons vrijwaringsbewijs te tekenen  Heusden Langstraat Rally Vrijwaring en mee te nemen naar de start.

Na onze bevestiging is uw inschrijving definitief: u steunt ons goede doel en u gaat een plezierige dag beleven. Wij sturen u een factuur voor de betaling.

Het bankrekening nummer voor de rally is : NL 04 RABO 0315 950 420

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.