Inschrijven 7 mei 2023

De inschrijving voor voor de lustrum editie in 2023 is open.

De deelname prijs per equipe, voor een compleet verzorgd programma inclusief het afsluitende diner, per equipe € 225,- vragen, waarvan € 50,- naar het goede doel zal gaan.

De inschrijving is voor een equipe van 2 personen. Inschrijven kan via het onderstaande formulier. U kunt uw voorkeur voor Rally of Toerrit aangeven.

Net als voorgaande jaren verwelkomen we zowel klassiekers als bijzondere auto’s.

Bij de eerste 4 edities waren we aangenaam verrast met spontaan hogere inschrijfbedragen en donaties van de rijders. Maar uit jullie evaluaties bleek, dat de niet zichtbare bijdrage van de rijders aan het goede doel niet helemaal logisch werd bevonden. Bij deze lustrumeditie willen we dat aanpassen en daarom vragen we van de deelnemers een donatie van minimaal € 50,-. Om dit makkelijk te maken, hebben we dat maar meteen in het inschrijfgeld verwerkt.

En ja, dat inschrijfgeld moest helaas door de stijgende kosten omhoog bijgesteld worden.

Zo komt het dat we nu per equipe € 225,- vragen, waarvan € 50,- naar het goede doel zal gaan.

Vanzelfsprekend gaat u door uw inschrijving akkoord met ons Algemeen Reglement Heusden Langstraat Rally. In aanvulling daarop vragen we u om ons vrijwaringsbewijs te tekenen  Heusden Langstraat Rally Vrijwaring en mee te nemen naar de start.

Na onze bevestiging is uw inschrijving definitief: u steunt ons goede doel en u gaat een plezierige dag beleven. Wij sturen u een factuur voor de betaling.

Het bankrekening nummer voor de Rally is : NL 04 RABO 0315 950 420

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.