Organisatie

De Lionsclubs Heusden en Drunen-Langstraat organiseren voor de zesde keer de Rally voor classic cars en bijzondere voertuigen.

Lionsclubs zijn zogenaamde serviceclubs. De Lionsleden zetten zich belangeloos in voor het goede doel. Voor deze Rally hebben twee Lionsclubs besloten om samen te werken om zo een beter resultaat te behalen.

De Rally commissie is alweer volop in actie om ook in 2024 een fantastische rally dag te organiseren. De op- en aanmerkingen en onze leerpunten van de afgelopen rally’s zijn een goede input voor ons geweest om de Rally weer beter op te zetten, waarbij de algehele kwaliteit voor ons prioriteit is. Vele nieuwe idee├źn worden nu ingebracht en de eerste contouren voor een mooie route staan al op de kaart.

Met de opbrengst van de eerste autorally kan Stichting Paardensport Gehandicapten Langstraat ongeveer 20 mensen met een beperking de mogelijkheid bieden om veilig paard te rijden. Met de opbrengst van deze tweede rally ondersteunden we Stichting Chapeau: beschermd leven en wonen in vrijheid en zelfstandigheid. De opbrengst van de derde Rally ging naar Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis.

De 4e Rally werd verreden voor Fietsmaatjes Heusden.

De 5e Rally bracht een recordbedrag op voor het Paul Robben Leerfonds van Scholengemeenschap De Overlaat.

Uiteraard gaan we de uitdaging aan om met de 6e editie dit record te verbreken voor Dream4Kids, die als onderdeel van het behandelplan van een zorgprofessional een unieke en op maat gemaakte Droomdag realiseert voor kinderen met een psychisch trauma. Dus jullie bijdrage komt bijzonder goed terecht!